Nastavlja se ludilo: Jorgeu Messiju silom stavili u usta riječi koje nije rekao

Da li je moguće?

Nastavlja se ludilo: Jorgeu Messiju silom stavili u usta riječi koje nije rekao

E. Oštraković

Kako prenosi Marca, u želji da dobiju ekskluzivu oko Messija, pojedini španski mediji lažirali su izjavu njegovog oca Jorgea.

Naime, oni su njegovu izjavu snimili, ali su je lažirali, a čak su je i titlovali, naravno pogrešno.

Problem je što je ta vijest dijeljena dalje, ali niko se nije potrudio da pogleda video i posluša šta je rekao Jorge Messi.

Razlog je navodno taj jer su ih Argentinski novinari pobjedili na njihovom terenu, jer su sinoć imali ekskluzivu da Messi razmišlja da ostane u u Barceloni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tako su španski mediji prenijeli da je Jorge rekao da Messi ostaje u Barceloni naredu sezonu, a on je rekao da ne zna šta će se desiti.

Oni su našli način da imaju ekskluzivu tako što su lažirali izjavu Messijevog oca, te ostaje da vidimo šta će se dalje događati.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Hahahahha pa vi ste prenijeli obadvije
4 0
Penderinos
Argentinska braca iz sportsport.ar hahaha isti sljam ko i ovi naši
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi