Nastavlja se noćna mora za Bajevića: Povrijedio se Elvir Koljić

Problem s desnim koljenom

Nastavlja se noćna mora za Bajevića: Povrijedio se Elvir Koljić

E. Čaušević

Bh. napadač Elvir Koljić danas je odlično otvorio meč Craiove i Astre jer je u 22. minuti zabio gol za 1:0.

Koljić je veoma dobro počeo sezonu u Rumuniji, te je za njega ovo drugi gol u sezoni. Svojim dobrim igrama izborio se i za mjesto u reprezentaciji BiH, te se našao na spisku za utakmice Lige nacija protiv Italije i Poljske.

Međutim, noćna mora za Dušana Bajevića s otkazima mogla bi se nastaviti. Naime, Koljić je u 72. minuti utakmice zatražio izmjenu nakon što se požalio na bol u desnom koljenu.

Bh. napadač je tražio ljekarsku pomoć, ali je odmah znao da neće moći nastaviti meč, te je pokazao da se spremi izmjena. Jasno je bilo da je u pitanju desno koljeno, a do povrede je došlo nakon jednog bezazlenog duela. Koljić je hitio šutirati, no uhvatio se za koljeno i zatražio pomoć.

Ljekari su mu odmah stavili led na koljeno, te još uvijek nije poznato koliko je povreda ozbiljna, te da li će Koljić morati na dužu pauzu ili će ipak biti spreman za duele bh. reprezentacije. Jasnije će stvari sigurno biti sutra kada će se znati da li Koljić stiže na okupljanje.

Top Komentari

AsmirM
Srednje ime "Stakleni "
9 1
Eno30
Tesko da ce Bosna imati ikad napadaca kao Dzeko ostace jedna jedini niti ce ko kad dati tolile golove kao nas Dijamant
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti