Nastavlja se rat na Twitteru: Cech odgovorio Bayer Leverkusenu

Pravi profesionalac

Nastavlja se rat na Twitteru: Cech odgovorio Bayer Leverkusenu

E. Čaušević

Arsenal je jučer poražen na svom terenu od Manchester Cityja (0:2) na početku nove sezone, a poraz je mogao biti i teži da na golu nije bilo Petra Cecha.

Iskusni golman imao je nekoliko odličnih intervencija na ovoj utakmici, no i jednu veliku grešku koja ga je mogla skupo koštati. Prilikom dodavanja svom saigraču lopta je umalo završila u mreži, ali na sreću Cecha protivnički tim je dobio samo korner.

Nakon toga oglasio se Bayer Leverkusen koji je ismijavao Cecha zbog te greške. Naravno, oni su aludirali na to da Bernd Leno treba biti prvi golman Arsenala u koji je stigao upravo iz Leverkusena. Na iznenađenje mnogih Cech je odlučio da im odgovori.

"Arsenal ima sve one vrijednosti šta nas čini velikim klubom, a ne samo nekim klubom u nizu. Fer takmičenje, profesionalizam i sportski duh je nešto najveće što čemu možete naučiti mlade igrače i tužno je vidjeti kada ostali klubovi ne dijele te iste vrijednosti, jedan je Bayer Leverkusen", poručio je Cech.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

mesut10
Leverkuzenov sajt vjerovatno vodi neko dijete, tipa onog Zike sto je pisao ovdje :)
12 0
zenica78
ko je god ovo prevodio nije bas tacno a prevod ide ovako:"mi djelimo vazne vrijednosti koje nas cine velikim klubom i to ne samo sa fudbalske strane. Pravedno takmicenje(nadmetanje),profesionalnost i sportske vrijednosti su ono sto ucimo mlade fudbalere i tuzno je vidjeti kada i drugi klubovi ne rade to isto" naravno mislio je na Bayern Leverkuzen ali ih je oslovio da se malo zamisle nad svojim postupcima ono gospodski indirektno,a ne kao sto ste napisali u clanku
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi