Nastavlja se rat riječima: Ter Stegen uzvratio Neueru

Borba za jedinicu

Nastavlja se rat riječima: Ter Stegen uzvratio Neueru

E. Škorić

Marc Andre ter Stegen i Manuel Neuer bore se za 'jedinicu' u reprezentaciji Njemačke.

Nije lako izabrati golmana u Njemačkoj, pošto se radi o dva ponajbolja golmana svijeta. Ter Stegen briljira na golu Barcelone, Neuer sjajan na golu Bayerna, ali su konkurencija u nacionalnoj selekciji.

Ter Stegen je nedavno javno iskazao svoje nezadovoljstvo što ne brani u reprezentaciji, te je uslijedio odgovor golmana Bayerna.

"Čuo sam šta je rekao i to mi se nije svidjelo jer mi je to mogao reći direktno. Mi smo tim i trebamo učiniti sve moguće da pobijedimo. Iskreno, mislim da je jedini razlog što branim dobro", rekao je Neuer.

Sada je uslijedio odgovor kolege iz Barcelone.

"Ne možete očekivati da igrači koji ne igraju budu sretni zbog toga. Manuel ne mora ništa reći o svojim osjećanjima, to je moje osobno mišljenje. Ako vidite kako sam se poašao u posljednjih nekoliko godina, onda smatram su takve izjave, kao ova njegova, neprimjerene", rekao je Ter Stegen.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Neuer je rekao da ne zna jesu li ter Stegenove izjave "pogodne" za nacionalni tim.

"Ja sam timski igrač i uvijek mislim za dobrobit u momčadi", istakao je Neuer.

Promo

Top Komentari

rimke
kako se ljudi bore da igraju za drzavu bez obzira sto su milioneri, a kod nas dodju samo obidju familiju
18 0
Malilav22
nezna se tko više glumi finog a obadvojcia misle hebo ti mamicu ja sam bolji
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi