Nastavljamo pobjednički put kroz Evropu

SportSport.ba u Cirihu

Nastavljamo pobjednički put kroz Evropu

Endin Čaušević
Teme:

Bh. reprezentacija odigrala je u petak prvu prijateljsku utakmicu u 2016. godini.

Protivnik našoj selekciji bio je Luksemburg, a Zmajevi su uspjeli u drugom poluvremenu da slome otpor domaćina i da slave s 3:0.

Kao i svaki put kada igra naš nacionalni tim, ekipa SportSport.ba portala izvještavala je sa mjesta događaja svoje čitatelje.

Ranom zorom krenuli smo put Luksemburga u srijedu. Čekao nas je dug put, dosta kontrola, dosta umora, ali sve je bilo lakše vozeći se u dobrom automobilu - Hyundai i30.



Hyundai se pobrinuo da se osjećamo komforno i da bez ikakvih problema preko Ljubljane, Salzburga, Minhena, Stuttgarta, Karlsruhea... dođemo do male i uređene države skoro u srcu Evrope.

Nakon toga, krenuli smo put Ciriha, gdje naša reprezentacija igra narednu prijateljsku utakmicu protiv Švicarske.

Utakmica se igra u utorak navečer, a do tada ćemo uraditi sve da vas obavijestimo o svim dešavanjima vezanim za naše Zmajeve. Čeka nas dug put kući nakon utakmice, no ne brinemo se - imat ćemo dobru vožnju u udobnom autu. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Za vas smo zabilježili i zanimljive video priloge sa putovanja.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti