Nastavljena trka za najboljeg u Premijer ligi

Krpić ispred Lendrića

Nastavljena trka za najboljeg u Premijer ligi

M. Šljivak

Sulejman Krpić je i nakon 17. kola vodeći strijelac Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Napadač tuzlanske Slobode pogodio je i u proteklom kolu protivničku mrežu, te je i dalje vodeći strijelac u društvu najboljih bh. timova sa 11 pogodaka.

U stopu Krpića prati napadač Željezničara Ivan Lendrić. Fudbaler Plavih s Grbavice je i u Mostaru nastavio seriju golova i on je trenutno na brojci od 10. pogodaka.

Četvorica fudbalera su za sada na osam pogodaka, ali ih svakako ne treba otpisati iz trke za najboljeg strijelca na kraju sezone, a to su Mersudin Ahmetović, Elvir Koljić, Jasmin Mešanović i Marko Obradović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igrač klub broj golova
Sulejman Krpić FK Sloboda 11
Ivan Lendrić FK Željezničar 10
Mersudin Ahmetović FK Sloboda 8
Marko Obradović FK Radnik 8
Elvir Koljić FK Krupa 8
Jasmin Mešanović HŠK Zrinjski 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi