Fudbaler Genka nakon debija za reprezentaciju BiH

Nastić: Dovoljno je bilo vidjeti Džeku i Pjanića, od njih mogu puno naučiti

Reprezentacija Bosne i Hercegovine remizirala (0:0) je sa Crnom Gorom u prijateljskom susretu na Bilinom Polju.

Priliku za debi je dobio i Bojan Nastić, fudbaler Genka koji je nakon promjene sportskog državljanstva stekao pravo nastupa za BiH.

"Prije svega zadovoljan sam kako su me prihvatili saigrači, a i aplauz od navijača kada sam izlazio mi mnogo znači", istakao je nakon utakmice Nastić, pa prokomentarisao sam tok susreta:

"U jednu ruku sam zadovoljan, ali mislim da smo bili bolja ekipa i da smo zaslužili pobjedu."

"Ovo je moja prva utakmica, još nisam stekao utiske što se tiče ekipe, ali dovoljno je vidjeti Džeku i Pjanića. To su igrači svjetske klase i od njih mogu puno naučiti", dodao je Nastić.

Inače, Nastić je, činilo se, zbog povrede morao napustiti igru u drugom dijelu. Ipak, nakon susreta je poručio da se nije radilo o povredi već da su u pitanju bili grčevi.

Top Komentari

Keno
Zasto ovaj vas video nikad neradi na iphonu koji kurac
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi