Bh. veznjak nakon remija sa Crnom Gorom i oproštaja legendi naše selekcije

Pjanić: Čast mi je bila igrati sa Misimovićem, Spahićem i Ibiševićem

Danas je u Zenici odigran prijateljski susret između BiH i Crne gore koji je na kraju završen rezultatom 0:0.

Publika nije mogla uživati u previše atraktivnom fudbalu, ali je svakako ovaj susret bio poseban jer su se i zvanično od reprezentativnog dresa oprostili Zvjezdan Misimović, Emir Spahić i Vedad Ibišević. O njihovom oproštaju i samoj utakmici govorio je Miralem Pjanić.

"Oni su puno donijeli fudbalu u BiH, puno su dali našoj džravi. Čast mi je bila da igram sa njima. Ostavili su zaista veliki trag u našoj državi", poručio je Pjanić, pa dodao:

"Što se tiče utakmice, imali smo šansi. Ali sada je teško igrati, puno je umora. Neki igrači su u pauzi nakon prvenstava, tako da nisu u najboljoj formi, ali važno je da nije bilo povreda... Sljedeća utakmica protiv Južne Koreje sigurno neće biti lagana."

Top Komentari

SEIKO
Veće ublehe od ovog Panjića nema.Vidi se da čovjek nema volje da igra za repku.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi