Nastić ponuđen engleskom drugoligašu

Trenutno bez angažmana

Nastić ponuđen engleskom drugoligašu

Reprezentativac BiH Bojan Nastić u potrazi je za novim angažmanom.

Nastić je doskoro s Genkom imao važeći ugovor, no kako u ovom belgijskom klubu i nisu računali na njegove usluge, dogovoreno je da se saradnja prijevremeno raskine.

Špekuliše se kako bi naredno odredište u Nastićevoj karijeri mogla biti Turska, odakle navodno ima nekoliko ponuda, a ne bi bilo iznenađujuće i ukoliko bi na kraju završio u Engleskoj, u Bristol Cityju.

Naime, ovaj drugoligaš u potrazi je za novim lijevim bekom nakon što se povrijedio Jay Dasilva, a kako u klubu ne stoje finansijski baš najbolje, primorani su tražiti one koji su bez kluba i tom kontekstu kao idealno rješenje nameće se upravo Nastić.

Upravo je našeg fudbalera čelnicima kluba predložio i tamošnji Bristolpost, navodeći kako bi svojim kvalitetom mogao nadomjestiti odsustvo Dasilve, a kao moguće opcije još se pominju Martin Olsson i Fabio Coentrao.

Za Bristol City u prošlosti je, podsjetimo, imao priliku nastupati i Milan Đurić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti