Vode se pregovori: Nastić pred transferom karijere

Navodno ga želi turski velikan

Vode se pregovori: Nastić pred transferom karijere

Fudbalski reprezentativac BiH Bojan Nastić nalazi se pred transferom karijere.

Posljednje tri sezone ovaj defanzivac nastupa u Belgiji, međutim kako u posljednje vrijeme u Genku ne računaju na njegove usluge, sve je izvjesniji transfer.

Potvrdio je i sam Nastić kako je voljan da promijeni sredinu, a ako je vjerovati onome što pišu mediji u Turskoj, naredna stanica u njegovoj karijeri mogao bi, ni manje ni više, biti Bešiktaš.

Za Nastićev dolazak među crno-bijele se navodno zalaže Bešiktašov trener Abdullah Avci, a da nisu u pitanju samo glasine, svjedoče i tvrdnje da su navodno dvije strane blizu dogovora i da je stvar vremena kada će se naš fudbaler priključiti tamošnjem velikanu.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

"Cilj mi je otići negdje gdje ću igrati. Želim novi izazov, ali i dalje biti na oku selektora", kazao je Nastić.

U svojoj dosadašnjoj karijeri Nastić je prije dolaska u Belgiju igrao samo u Srbiji za Vojvodinu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi