Otac zvijezde Cityja preminuo tokom utakmice: "Desilo se to nekoliko minuta nakon mog gola"
Foto - EPA

Nathan Ake objavio

Otac zvijezde Cityja preminuo tokom utakmice: "Desilo se to nekoliko minuta nakon mog gola"

M. Šljivak

Fudbaler Manchester Cityja Nathan Ake saopštio je danas kako mu je tokom utakmice protiv RB Leipziga preminuo otac.

U emotivnom obraćanju Ake je napisao kako mu je otac već dugo bio teško bolestan i da je svakodnevno očekivao vijesti o smrti.

"Proteklih nekoliko sedmica bile su mi najteže u životu. Moj otac je bio veoma bolestan i više nikakvi tretmani nisu mogli pomoći. Imao sam sreće što sam imao podršku zaručnice, porodice i prijatelja", istakao je Ake i zatim je saopštio kako mu je otac preminuo tokom utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nakon teškog perioda jučer sam postigao svoj prvi gol u Ligi prvaka i samo nekoliko minuta kasnije preminuo je. Majka i brat su bili pored njega. Možda je tako suđeno. Uvijek je bio sretan i ponosan kada igram. Znam da ćeš biti uvijek uz mene, bit ćeš uvijek u mom srcu i ovo je za tebe tata", poruka je defanzivca Cityja.

Nizozemski fudbaler član je Cityja od 2020. godine. Ipak, zbog problema sa povredama nije se previše naigrao i nastupio je u samo 16 utakmica.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Fakat… život je ****n…
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti