Naučit će, još je mlad: Fudbaler od prve plate počeo sa bahaćenjem i to je skupo platio

Odmah počelo rasipanje

Naučit će, još je mlad: Fudbaler od prve plate počeo sa bahaćenjem i to je skupo platio

M. Šljivak

Mladi fudbaler moskovskog Spartaka Oston Urunov izazvao je ogroman bijes navijača ovog tima.

Ovaj 19-godišnji uzbekistanski fudbaler nedavno je potpisao ugovor sa moskovskim velikanom i odmah nakon prve plate počeo je da se bahati.

Na Instagram je postavio fotografiju na kojoj su mnoge skupocjene stvari poznatih brendova, a to je izazvalo bijes kod navijača moskovskog kluba.

Žestoko su ga napali što objavljuje takve stvari javno i što mu je stalo više do novca nego do kluba za kojeg je potpisao. Nakon što je dobio gomilu negativnih komentara i poruka, fotografiju je uklonio, ali komentari nisu prestajali dolaziti na drugim objavama.

Mladi fudbaler još nije debitovao za prvi tim. Ono što je sigurno je da će ga navijači, koji su dozvoljeni na ruskim terenima, dočekati na nož.

Nije početak kakvom se nadao.

Top Komentari

BatonDezitijat
joj glupi informacija uozbilji te se !
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi