Navas: Plakao sam kad sam saznao da ostajem
Foto:EPA

Golman Reala bio je pun emocija

Navas: Plakao sam kad sam saznao da ostajem

S. Bošković

Golman Real Madrida, Keylor Navas, otkrio je da je podlegao emocijama kad je otkrio da će morati ostati na Santiago Bernabeu.

Dvadesetosmogodišnji golman trebao je prijeći u Manchester United, zadnjeg dana transfer roka, kao dio transfera Davida de Gea, no to se nije desilo.

Transfer je propao u zadnjim minutama zbog papirologije koja nije bila ispunjena do ponoći 31. augusta u Španiji.

"Mislio sam ako Bog želi da odem iz Madrida, da će to biti najbolje, ali nije i sad sam i dalje tu", rekao je Navas, te dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Plakao sam te noći kad sam saznao da ostajem - bilo je puno emocija. Nisam želio da odem, Madrid je moj dom"

Španjolski gigant još nije primio gol ove sezone, a odigrali su pet utakmica.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.