Navijač kojeg je udario Neymar strahuje za život: "Prijete mi, nisam izašao iz kuće 7 dana"

Konačno se i on oglasio

Navijač kojeg je udario Neymar strahuje za život: "Prijete mi, nisam izašao iz kuće 7 dana"

S. Grebović

Prva zvijezda Parižana i brazilske reprezentacije šokirala je javnost na finalnoj utakmici Kupa Francuske između PSG-a i Rennesa kada je prilikom penjanja na podijum udario jednog navijača.

Iza Neymara je kao i za PSG, slobodno možemo reći, sezona za zaborav. Više je od pola proveo van terena, a razlog tome su vrlo učestale povrede. 

Najskuplji igrač u historiji kluba sa Parka Prinčeva se vratio u finišu sezone, igrao je u finalu Kupa Francuske protiv Rennesa, koji su iznenađujuće izgubili nakon izvođenja jedanaesteraca. Nedugo zatim, tokom svečane ceremonije dodjele medalja, napao je navijača, koji mu je sve vrijeme dobacivao i provocirao ga.

Francuska javnost je sasula 'drvlje i kamenje' na Brazilca, a sada se po prvi put oglasio i napadnuti navijač, izvjesni Marcu Nelson.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Dijelim svoju priču kako bih odgovorio onim ljudima koji misle da želim samo da zaradim od ovog skandala. Nisam zaradio ni jedan jedini euro. Da sam htio, tužio bih igrača, ali nisam. Danas živim u strahu od zlostavljanja i pokušavaju da mi nametnu da sam vrijeđao na rasističkoj osnovi. Ljudi su dijelili moju adresu preko društvenih mreža, jednostavno je otišlo predaleko. Nisam izašao iz kuće sedmicu dana, a i kada izađem nikada nisam sam. Želim da se nađem sa Neymarom, da popričamo i izgladimo stvari. Želim da prošetam ulicom, a da ne budem u strahu da će me PSG ultrasi napasti", izjavio je Nelson.

Top Komentari

coci1911
kako bih ti ja neymar sine razvalio preko zubi, da se zoves 100x neymar, propali igracicu, nikad nista osvojit neces ozbiljno, messi, ronaldo, hazard su za tebe tate igrice, a polako to postaje i vec te presao i Mbappe
0 0
Mu'min Juventino FKS
Ima jedna izreka. Jeza lajala gujjsca placala
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije