Navijač Leicestera plakao od sreće nakon Evertona

"Igramo nevjerovatnu sezonu, želimo da to traje"

Navijač Leicestera plakao od sreće nakon Evertona

Endin Čaušević

Fudbaleri Leicestera prava su senzacija ove sezone u evropskom fudbalu.

Leicester je prvi na tabeli engleske Premier lige i iz kola u kolo igraju sve bolje. Oni su večeras na gostovanju savladali Everton (3:2) i nastavili svoj sjajan niz.

Navijači Leicestera dosta emotivno proživljavaju ovu sezonu svog kluba, jer nisu navikli da njihova ekipa drži prvo mjesto Premier lige. Primjera radi, oni su u ovo doba prošle sezone bili ubjedljivo zadnji na tabeli u Engleskoj.

Jedan navijač nakon utakmice protiv Everona nazvao je lokalni radio gdje je dao svoj komentar na ovu sezonu, od silnog ponosa je i zaplakao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ovo je nešto nevjerovatno. Niko od navijača ne pamti ovakvu igru od Leicestara u historiji kluba. Ove sezone igramo nevjerovatno i svi se nadamo da će to potrajati sto duže", rekao je, između ostalog, navijač prvoplasirane ekipe u engleskoj Premier ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti