Navijač Liverpoola odgodio vjenčanje kako bi gledao finale Lige prvaka

Utakmica na prvom mjestu

Navijač Liverpoola odgodio vjenčanje kako bi gledao finale Lige prvaka

Endin Čaušević

U subotu se igra jedna od najvećih utakmica sezone, a to je naravno finale Lige prvaka u kojem se sastaju Liverpool i Tottenham.

Iza nas je zaista nevjerovatna sezona Lige prvaka u kojoj smo gledali nekoliko spektakularnih utakmica i sigurno da pred početak ove sezone niko nije mogao ni zamisliti da će u finalu na kraju igrati Liverpool i Tottenham.

Utakmica se igra u subotu na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu, a već danima vlada nevjerovatna euforija među navijačima klubova koji će se boriti za trofej Lige prvaka.

Međutim, jedan navijač Liverpoola je zaista sve "prekucao" odlukom da odgodi svoje vjenčanje. On se trebao oženiti 1. juna, ali je zbog finala Lige prvaka na kraju odgodio vjenčanje za treći avgust ove godine.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"To je za nas u finansijskom smislu bila noćna mora. Nismo željeli da članovi naših porodica propuste vjenčanje zbog putovanja u Madrid jer ih ima dosta koji idu na finale. Kada sam pričao sa zaručnicom odlučili smo da je najbolje da odgodimo vjenčanje".

"Srećom za mene ima još mnogo navijača Liverpoola u našim porodicama koji ne žele propustiti utakmicu tako da je ona shvatila da nije samo do mene. Vjenčanje je pomjereno za 3. avgust i to je datum koji svima odgovara. Imamo mogućnost da gledamo finale i to je za nas velika stvar", rekao je navijač Redsa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi