7

Komentari (7)

E.Car
Šta mu je TV kriv?!?!?! Kad si mangup udari sebi ravnog po kilazi barem, kockoglavi!!!! A mogao si skuplji tv razbit a ne sicu koja skupa nije 250 eura!!!!
Zoilomas
Da su platili stetu televizora ok ali posto nisu i zato sto se izivljavaju i prave ovakve bezumne kukavicke gluposti poserem se na ove navijace Marseillea. Sramota i zakost sta ljufi rade za 100 pregleda na drustvenim mrezama.
BogatiDijasporac
90% sjevernoafricka stoka.
BogatiDijasporac
Smrdljivi sjevernoafricki parazit
user1597698961
Glwdam odbojku, kako smo mi cudna nacijaa,,imas 22 20,servira belgija(u odbojci opce poznato ko servira da ima manke sanse za poen,nije kao u tenisu lo servira vece sanse)i kao twkvo 4poena ti vezu,i voee 24 22 ,pa 24 23,xi serviras umjesto da prevacis loptu boskovic u mtezu zapucw i set gotov,a citwv set smo vodilini po 4 5 razlike,,jucer protig francuske 4servis greske zaredom,sad 4poena nam belgija veze iz njhve serve
Bhf
Gledas odbojku a komentarises fudbal?Da si bar napisao kako treba vec ti pola slova fali i sve ti sastavljeno.Svakakvih bisera i na ovom portalu ima.
user1597698961
To je brzina pisanja,biseru suti,kaljas to ime ,,bhf"
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.