Navijač Marseillea obukao dres na kojem piše "Fuck Messi" i napravio haos u radnji

Razbijao televizore

Navijač Marseillea obukao dres na kojem piše "Fuck Messi" i napravio haos u radnji

E. Škorić

Jedan navijač Marseillea obukao je dres svog kluba, ali je na leđima imao broj 19 i natpis "Fuck Mesi". Niša tu ne bi bilo strašno da nije ušao s istim u radnju u kojoj se prodaje elektronska oprema...

Veliko rivalstvo vlada između Marseillea i drugih francuskih timova, a navijači sa Veledromea posebno ne podnose bogati PSG.

Ne sviđa im se ni činjenica da je pariški tim doveo mnoge velike zvijezde ovog ljeta, a kao najveće pojačanje naravno stigao je Lionel Messi.

Jedan od Marseilleovih navijača uništavao je radnju sa elektronskom opremom u dresu Marseillea, ali sa natpisom "Fuck Messi".

Video je postavljen na društvene mreže i brzo je postao viralan.

Ova vijest dolazi samo dva dana nakon nereda u Nici gdje su se sukobili navijači domaćeg tima i igrači Marseillea, pa je meč prekinut 15 minuta prije kraja.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U svakom slučaju, dosta zanimljiva sezona u Ligi 1, a tek je počela...

Promo

Top Komentari

Zoilomas
Da su platili stetu televizora ok ali posto nisu i zato sto se izivljavaju i prave ovakve bezumne kukavicke gluposti poserem se na ove navijace Marseillea. Sramota i zakost sta ljufi rade za 100 pregleda na drustvenim mrezama.
7 0
BogatiDijasporac
Smrdljivi sjevernoafricki parazit
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi