Navijač može biti sretan što je čitav: Dier je imao cilj da mu 'otkine glavu'

Bio je bijesan kao ris

Navijač može biti sretan što je čitav: Dier je imao cilj da mu 'otkine glavu'

M. Šljivak

Fudbaler Tottenhama Eric Dier je u martu ove godine nakon utakmice FA Kupa protiv Norwicha napravio pravi haos na tribinama.

Dier je sa tribina čuo kako mu navijač vrijeđa porodicu, provocirao mu je brata koji je bio u blizini, nakon čega je krenuo da ga prebije.

Navijač je srećom po njega uspio da pobjegne. Osiguranje je Diera vratilo u svlačionicu, a sada se pojavio i video iz drugog ugla.

Vidljivo je da je Dier bio bijesan kao ris. U svlačionici saigrači nisu željeli puno pričati, ali je Eric odlučio da ispriča šta se desilo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Opisao je dešavanja i uvrede koje su dobili on i njegova porodica i bio je odlučan da dobro prebije navijača koji ga je vrijeđao.

Igrač Spursa je za ovaj incident kažnjen sa četiri utakmice zabrane igranja i novčanom kaznom od 40.000 funti, a dobio je i upozorenje da će naredne sankcije biti žešće.

Top Komentari

samobezstresa
Jel' realno ovo? Haj novinar ljubi te brat vidi kad se ovo desilo..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi