Tottenham se pojačao iz Real Madrida
Foto - EPA

Reguilon novi član Spursa

Tottenham se pojačao iz Real Madrida

M. Šljivak

Ekipa Tottenhama dobit će pojačanje iz Real Madrida.

Novi fudbaler Spursa postat će lijevi bek Sergio Reguilon, sjajni 23-godišnji fudbaler tima iz Madrida.

Reguilon je protekle sezone igrao fantastično u Sevilli. Ipak, to mu nije bilo dovoljno da mu Zinedine Zidane ukaže priliku u Realu i odlučeno je da se on proda.

Manchester United je pokazivao ogroman interes. Ipak, nisu Crveni đavoli željeli u ugovor uključiti klazuzlu po kojoj bi ga Real u svakom trenutku mogao otkupiti i posao je propao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tottenham je sa druge strane pristao na sve uslove. Reguilon se brzo dogovorio sa Spursima, a Real će od transfera zaraditi 30 miliona eura.

Uskoro će transfer biti službeno potvrđen, a treba svakako istaći da Spursi pregovaraju i o posudbi Garetha Balea i neće biti iznenađenje i ako Velšanin završi u Londonu do kraja prelaznog roka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ryan.giggs
To je razlika između Uniteda i kante Spursa.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi