Navijač odbio izvinjenje i odlučio tužiti De Laurentiisa
Foto: EPA

Navijač odbio izvinjenje i odlučio tužiti De Laurentiisa

Edmir Škorić
Teme:

Navijač Napolija Dario D'Agostino odlučio je da tuži predsjednika tog kluba Aurelija De Laurentiisa.

De Laurentiis je verbalno napao navijača D'Agostina nakon utakmice s Parmom (1:0 poraz u gostima) nakon što mu je ovaj, na parkingu, dobacio kako momčad nije dovoljno željela pobjedu.

Predsjednik Napolitanaca se ispričao kasnije navijaču i pozvao ga u Napolijev trening centar, no D'Agostino je odbio, pa je odlučio i da podnese prijavu protiv De Laurentiisa.

"Užasnut sam ponašanjem De Laurentiisa i sada si uzimam za pravo tužiti ga za što sam već ovlastio svojeg advokata. Izrekao sam mišljenje kako se igrači nisu dovoljno trudili nakon čega je De Laurentiis izašao iz automobila i napao me nizom uvreda. Kasnije me pozvao u trening centar, ali moj ponos nije na prodaju", rekao je navijač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti