Navijač otkazao članstvo jer klub ima previše afričkih igrača, dobio je brutalan odgovor!

Mainz ga "sasjekao" u startu

Navijač otkazao članstvo jer klub ima previše afričkih igrača, dobio je brutalan odgovor!

E. Škorić

Jedan navijač njemačkog bundesligaša Mainza požalio se kako u klubu ima previše afričkih fudbalera, zbog čega je odlučio prekinuti članstvo.

Odgovr Mainza je bio naprosto savršen, budući da su se i sami zgrozili zbog rasističkog ispada svog 'navijača', čiji identitet nije poznat.

"Nije svako otkazano članstvo razlog za zabrinutost - ponekad je to olakšanje", poručeno je iz Mainza.

Užasnu tvrdnju nesretnika koji je otkazao članstvo jer "imamo previše Afrikanaca" osudili su mnogi navijači tog kluba, kao i zaposleni koji shvataju da takvima nije mjesto na tribinama njihovog stadiona.

Top Komentari

Penderinos
Ima ih 16, #Blacklivesmatthers Cyrill Akono, Taiwo Awoniyi, Karim Onisiwo, JP Mateta, Robin Quaison, JP Boetius, Marseille Papela, Leandro Barreiro, Ridle Baku, Edimilson Fernandes, PK Malong, Philipp Mwene, Ronael Pierre-Gabriel, Jeffrey Bruma, Jeremiah St. Juste, Moussa Niakhate
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi