Navijač Rosenborga opleo po Dinamu i Hrvatskoj: "Kažu da je to demokratska zemlja..."

Snimio klip jer nije mogao ući na Maksimir

Navijač Rosenborga opleo po Dinamu i Hrvatskoj: "Kažu da je to demokratska zemlja..."

E. Škorić

Jedan navijač Rosenborga bio je jako ljut jer mu nisu dali da uđe na Maksimir, pa je ispred stadiona snimio klip u kojem je prozvao Hrvatsku i Dinamo.

Rosenborg je na Maksimiru prošle srijede poražen s 2:0 od Dinama u prvom susretu play-offa Lige prvaka, a jednom gostujućem navijaču teško je palo jer nije mogao da uđe na Maksimir.

Iako je cijeli dan proveo s navijačima Dinama, ovaj navijač iz Norveške nije mogao da uđe na stadion. Policija mu to nije dozvolila, a potom ni Dinamo.

Izrevoltiran je snimio video koji se pojavio nakon utakmice i širi se internetom.

"Kažu da je demokratska zemlja, ali moramo da pitamo da li je ovo stvarno zemlja Ustaška. Imao sam dobar odnos s navijačima Dinama, ali su mi policija i Dinamo zabranili da uđem na stadion. Ovo je demokratska zemlja u EU, ali nažalost mogu da kažem da je ovo zemlja ustaška. Ovo je mnogo loše za Hrvatsku i za Dinamo kao klub. Ovo je sramota", poručio je navijač Rosenborga na slabom hrvatskom jeziku.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, on je poznat kao navijač Partizana iz Beograda...

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

svasta
Isti su kurac i Ustase i Cetnici
10 0
nightcry
jebali mu "general Franjo" i "đeneral s Kalinovika" obojica mater u prkno
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi