Spektakl na Tušnju pomjeren za oktobar

Dinamo dolazi u Tuzlu

Spektakl na Tušnju pomjeren za oktobar

Fudbalski klub Sloboda ove godine obilježava 100. godišnjicu kontinuiranog rada i postojanja.

Jubilej je to kojim se može pohvaliti samo mali broj klubova s područja našeg regiona, a povodom toga u Tuzli će biti organizovan niz aktivnosti, pa i prijateljska utakmica sa Dinamom.

Modri su u Tuzli najprije trebali da gostuju 4. septembra, međutim na kraju su poslali dopis na Tušanj uz zamolbu da susret bude prolongiran za mjesec kasnije, i to zbog gustog rasporeda i evropskih utakmica.

Iz Slobode su saopštili kako je na kraju odlučeno da tačan datum odigravanja utakmice bude 11. oktobar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nema sumnje kako se u Tuzli duel s Dinamom očekuje s nestrpljenje. Uostalom tamo su Modri posljednji put igrali u sezoni 1990/91, to jest zadnjoj sezoni Yu-lige.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kvesinho
najveci balkanski klub sigurno
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi