Navijač Srbije istetovirao imena zlatnih Orlića

Tetovaža u čast šampionima svijeta

Navijač Srbije istetovirao imena zlatnih Orlića

Fudbaleri Srbije do 20 godina su u subotu rano ujutru po centralno-evropskom vremenu postali prvaci svijeta nakon što su u finalu Mundialita koji se igrao na Novom Zelendu s 2:1 savladali veliki Brazil.

Iako, seniorskoj reprezentaciji Srbije ne ide najbolje u aktuelnim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, izabranici Veljka Paunovića vratili su fudbalsku euforiju u zemlju naših istočnih komšija.

O kakvoj je euforiji radi dovoljno govori i jedna od tetovaža. Naime, jedan navijač kojeg su igre mladih reprezentativaca Srbije impresionirale odlučio je istetovirati ime svih fudbalera koji su zlatnim slovima ispisali historiju srbijanskog fudbala.

Navijač je njihova imena i prezimena ispisao tintom na mišiću lista svoje potkoljenice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.