Navijač tri mjeseca nije pričao zbog srčanog udara, a onda sve šokirao svojom prvom rečenicom

Neke stvari se ne mijenjaju

Navijač tri mjeseca nije pričao zbog srčanog udara, a onda sve šokirao svojom prvom rečenicom

E. Čaušević

Navijač škotskog Hiberniana, Darren Thomson, nedavno je doživio srčani udar zbog kojeg nije bio u stanju ni pričati čak tri mjeseca.

Darren je poznat kao veliki navijač Hiberniana i rijetke su utakmice na kojima ovaj mladić nije bio. Ipak, 22-godišnji navijač već mjesecima ne ide na utakmica zbog toga što je prije nešto više od godinu dana doživio srčani udar.

Navijač škotskog kluba je nekoliko mjeseci proveo u bolnici i uopšte nije mogao da se kreće, ali niti da priča. Darren nije ništa mogao reći čak tri mjeseca, a onda je šokirao doktore svojom prvom rečenicom.

Naime, dok su doktori pričali u njegovoj sobi on je shvatio da su navijači kluba kojeg on najviše mrzi, a to je Hearts. Pričali su o utakmici, a onda su ostali u čudu kada su čuli Darrena da je rekao "Hearts je sr*nje".

"Bilo je strašno da nisam mogao reći ni riječi. Ne mogu da objasnim taj osjećaj slabosti i zbunjenosti. Nisam znao ni šta se dešava, ma baš ništa. Onda sam tog dana čuo doktore da pričaju o fudbalu i Heartsu i pomislio da se za mene brinu ljudi koji navijaju za klub koji ja mrzim. Rekao sam samo da je Hearts sr*nje, a oni su svi ušutili o samo me pogledali. Bio sam tako sretan što sam barem nešto rekao i nasmijao sve u sobi. Bio je to tako dobar osjećaj čuti svoj glas ponovo i vrijeđati taj klub", rekao je ovaj mladi navijač Hiberniana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi