Ništa od Lendrićevog potpisa za Hibernian?

Škotski Sun donosi nove vijesti

Ništa od Lendrićevog potpisa za Hibernian?

Hrvatski napadač Ivan Lendrić jučer se pridružio treninzima škotskog Hiberniana, koji trenira Neil Lennon, nekadašnji menadžer Celtica i Boltona.

Lendrić je u Hibernian stigao na probu, a bilo je najavljeno da će tamo provesti sedam dana kako bi se pokušao izboriti za ugovor u jednom od najvećih škotskih klubova.

Međutim, prema pisanju škotskog Suna, Ivan Lendrić najvjerovatnije neće potpisati za Hibernian, a razlozi nisu navedeni.

Inače, Ivan Lendrić je slobodan igrač nakon okončanja saradnje sa Lensom, a tokom ljeta je trenirao i sa Željezničarom što je javnost protumačila kao uvertiru za njegov povratak na Grbavicu.

Ivan Lendrić je bio najbolji strijelac Premijer lige u sezoni 2016/2017., kada je u dresu Željezničara postigao 19 golova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi