Navijač Urugvaja utrčao na teren, a onda ga brutalno srušio reprezentativac Čilea

Gonzalo Jara je dobro poznat Urugvajcima

Navijač Urugvaja utrčao na teren, a onda ga brutalno srušio reprezentativac Čilea

E. Čaušević

Reprezentacija Urugvaja sinoć je sa minimalnih 1:0 savladala Čile u trećem kolu grupne faze Copa Americe.

Urugvajci su pobjedom uspjeli da osvoje prvo mjesto u ovoj grupi i plasiraju se u četvrtfinale. Odlučujući trenutak desio se u 82. minuti kada je jedini gol na meču dao Edinson Cavani.

No, mnogo više uzbuđenja bilo je u prvom dijelu. Sve je počelo kada je Luis Suarez sve nasmijao jer je tražio penal kada je golman Čilea odbranio njegov udarac rukom, ali je ubrzo shvatio da je napravio veliku grešku.

Samo desetak minuta kasnije Suarez je ponovo bio u centru pažnje. Tada je jedan od navijača Urugvaja utrčao u teren, a njega je brutalno zaustavio igrač Čilea, Gonzalo Jara.

Jara je srušio navijača Urugvaja, a onda je Suarez "poludio" i tražio od sudije da kazni igrača Čilea zbog ovog poteza. Za Jaru nije prvi put da pravi incidente protiv Urugvaja jer se proslavio kada nedozvoljeno dirao intimne dijelove trojice igrača ove selekcije.

Image result for gonzalo jara cavani

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi