Navijač ušao na teren i očitao bukvicu igračima
Foto: Screenshot

Šta su radili pripadnici osiguranja?

Navijač ušao na teren i očitao bukvicu igračima

Fudbaleri Coventryja su jučer na svom terenu ugostili slabašni Forest Green u okviru 14. kola engleske Lige 2. Coventry je bio veliki favorit, ali su fudbaleri domaće ekipe prožili zaista slabu partiju, pa je do minimalne pobjede došao Forest Green

Forest Green je do ove utakmice na svom kontu imao svega šest bodova iz 13 susreta, dok se Coventry nalazio u gornjem dijelu tabele sa 23 osvojena boda.

Ne čudi, dakle, što su navijači domaće ekipe bili izuzetno nezadovoljni partijom svojih miljenika. Međutim, jedan od nezadovljnih navijača je otišao i korak dalje. 

Naime, u toku jedne akcije Forest Greena navijač Coventryja se doslovno ušetao na teren i očitao lekciju fudbalerima domaće ekipe, a potom se i vratio na tribinu.

Zaista nesvakidašnja scena, a ne možemo se ne zapitati: Šta su radili pripadnici osiguranja?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije