Navijače Rome "bacio po ćevape": Malcom novi fudbaler Barcelone!

Nezapamćeno

Navijače Rome "bacio po ćevape": Malcom novi fudbaler Barcelone! · Zvanično

Brazilski fudbaler Malcom od danas je zvanično novi član Barcelone. 

Iako su jučerašnje informacije iz Italije govorile da će on karijeru nastaviti u Romi i da će uskoro sletiti na rimski aerodrom, ipak se to na kraju nije desilo.

Navijači Rome su sinoć u velikom broju stigli na aerodrom kako bi ga dočekali, ali kada je Malcom čuo za ponudu Barcelone, brže-bolje se vratio kući i odlučio da promijeni izbor novog kluba.

On je već danas predstavljen kao novi fudbaler Barcelone, a u ovom klubu će nositi dres sa brojem sedam. Prve informacije kažu da je transfe vrijedan oko 40 miliona eura.

Inače, podsjetimo da se radi o 21-godišnjem krilnom igraču koji je karijeru počeo u Corinthiasu, a protekle dvije i pol godine je nastupao za Bordeaux.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Cole
čuj ćevapi...nisu džabe vicevi o Muji i Hasi...NISU DŽABE
5 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi