Mundo Deportivo već dodijelio broj Malcomu u Barceloni

Kvare posao Romi

Mundo Deportivo već dodijelio broj Malcomu u Barceloni

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Malcom danas se nalazi u centru pažnje sportske javnosti jer je jučer dogovorio prelazak u Romu, ali sve je stopirano nakon što je ponudu poslala Barcelona.

Malcom je sinoć bio na aerodromu i trebao je da doputuje u Rim na ljekarske preglede, ali je Bordeaux u međuvremenu dobio bolju ponudu od Barcelone nakon čega se Brazilac vratio kući. Katalonci su ponudili pet miliona više od Rome, a navodno agenti ovog igrača već u Barceloni dogovaraju transfer.

Mundo Deportivo je danas objavio da će Malcom gotovo sigurno karijeru nastaviti u Barceloni i otišli su korak dalje, te su već dodijelili broj ovog krilnom napadaču. Kako tvrdi Mundo Deportivo, Malcom bi ukoliko dođe u Barcelonu trebao nositi dres sa brojem sedam.

Sedmica je inače Malcomov najdraži broj koji je s dosta uspjeha nosio u Bordeauxu. Ipak, dosta toga se pita i francuski klub, a mnogi vjeruju da u Bordeauxu ne gledaju to gdje će otići ovaj fudbaler, već da im je najbitnije da zarade što više novca od tansfera.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi