Navijači Arsenala ostali iznenađeni jer je klub usred krize dogovorio pojačanje od 100.000 sedmično!

Otpustit će 55 radnika zbog finansijskih problema, ali...

Navijači Arsenala ostali iznenađeni jer je klub usred krize dogovorio pojačanje od 100.000 sedmično!

Ekipa Arsenala danas je dogovorila veliko pojačanje, prenose engleski mediji. 

Kao što se ranije i najavljivalo u klub će doći Brazilac Willian.

On će uskoro i zvanično biti slobodan igrač nakon što mu istekne ugovor sa Chelseajem, a Topnici su mu usred jedne od najvećih finansijskih kriza u historiji kluba ponudili spektakularan ugovor.

Iako će za tri dana napuniti 32 godine, Willian je u Arsenalu dobio trogodišnji ugovor koji je vrijedan čak 100,000 funti na sedmičkom nivou.

Navijači bi zbog toga mogli biti bijesni jer je klub nedavno objavio da će zbog finansijskih problema morati otpustiti čak 55 uposlenika.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, uprkios tome našlo se novca da se udovoljni Willianu.

Ovaj transfer bi trebao biti ozvaničen vrlo brzo.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Momak
Dat ce mu 100 hiljada platu ali ce ustediti milione jer bi takvog igraca morali kupiti od drugog tima za barem 25 miliona eura. Sto znaci da su opet ustedili. Ovo je klasični clickbait za osobe koje se ne razumiju u fudbalsku politiku.
2 0
Edo90
55 ljudi nije tako mnogo kad imaju previse uposlenih radnika
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti