Navijači Arsenala poslali jasnu poruku!

Nemaju više strpljenja

Navijači Arsenala poslali jasnu poruku!

Eldar Ganibegović

Arsenal je i ovu sezonu otvorio katastrofalno, pa nakon tri kola u Premier ligi imaju svega tri boda.

Posljednje kolo su odigrali razočaravajuće, kada su sa Anfieldu poraženi od Liverpoola sa 4:0, pa su nakon meča uslijedile mnogobrojne kritike sa svih strana.

Naravno niko iz Arsenala nije bio zadovoljan pruženom partijom, a najviše borbom igrača, koji su razočarali prije svega vjerne navijače.

Pristalice Arsenala već godinama, najvećeg krivca u lošim igrama svog kluba vide Arsena Wengera, koji je godinama na klupi Topnika. 

Mnogo puta su tražili njegovu ostavku, međutim on je iz godine u godinu ostajao u klubu. 

Naravno, Wenger je napravio velike stvari za ekipu iz  sjevernog Londona, ali u posljednjim godinama Arsenal ne liči na ozbiljan kolektiv, pa mnogi priželjkuju njegovu ostavku. 

Nakon posljednjeg poraza od Liverpoola, ispred stadiona Arsenala se pojavila poruka od vatrenih navijača koji apeluju na ostavku Wengera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi