Navijači Arsenala praznovjerni: Putuj bez nas Ligo prvaka

Zbog nadasve čudnog razloga

Navijači Arsenala praznovjerni: Putuj bez nas Ligo prvaka

S. Bošković
Teme:

Arsenal u srijedu dočekuje Olympiakos u šestom kolu Lige prvaka. 

Topnici se nalaze u teškoj situaciji, te im je potrebna pobjeda kako bi se našli u narednoj fazi Lige prvaka. 

No, navijači Arsenala već su se pomirili s porazom i time što se neće naći u 1/8 finala najboljeg klupskog takmičenja. Svoje nezadovoljstvo i mišljenje iznijeli su na Twitteru. 

Naime, fudbaleri Arsenala na teren će istrčati u crnoj, trećoj, garnituri dresova. Topnici su ove sezone već igrali u istoj garnituri, te su doživjeli teške poraze protiv Sheffielda i Bayern Munchena. Da stvar bude još gora Santi Cazorla i Alexis Sanchez povrijedili su se dok su igrali u crnim dresovima prošle sedmice protiv Norwicha. 



Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.