Navijači Arsenala se pitaju: Šta se dešava sa Seadom Kolašincem?
Kolašinac je bio jedan od najboljih igrača Arsenala, ali je onda Wenger, na iznenađenje svih, odlučio da ga ostavi na klupi

Ponovo ostao na klupi

Navijači Arsenala se pitaju: Šta se dešava sa Seadom Kolašincem?

Endin Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Arsenala sinoć su remizirali na domaćem terenu protiv Liverpoola (3:3) u fantastičnom derbiju 19. kola Premiershipa. Ipak, ono što je mnoge iznenadilo jeste da je Sead Kolašinac ponovo ostao na klupi za rezervne igrače.

Kolašinac već treću utakmicu zaredom u Premiershipu posmatra sa klupe iako je u dosadašnjem dijelu sezone bio jedan od najboljih igrača Topnika. Međutim, očito da Arsene Wenger vjeruje da u ovom trenutku ima bolje rješenje na poziciji lijevog beka u vidu 20-godišnjeg Ainsleyja Maitland-Nilesa.

Ovaj skoro golobradi mladić je odigrao posljednje tri utakmice u prvenstvu, ali nije previše oduševio navijače Arsenala svojim igrama. Posebno se našao na meti nakon sinoćnje utakmice jer mnogi vjeruju da je upravo on krivac za prvi gol Redsa.

Navijači Arsenala ne znaju zbog čega Kolašinca nema u ekipi već tri meča u Premiershipu i nadaju se da nema nikakvih nesuglasica između njega i Wengera. Očito je da francuski stručnjak želi dati šansu mladim igračima, ali je nejasno zbog čega "uklanja" svoje najbolje igrače.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Topnici narednu utakmicu igraju za pet dana protiv Cystal Palacea i to će, nadamo se, biti prilika da Kolašinca vidimo od prve minute.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Billy Zvornik
Liverpool moze biit rjesenje za Kolasinca.
3 2
Shisko Mencetic
Pa rekli su da ga ovaj odmara her je previše igr’o
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi