Navijači Arsenala se pitaju zašto je Kolašinac danas među prvih 11
Kolašinac igra od prve minute u Blackpoolu, a navijači londonskog kluba smatraju da je trebao odmarati, dok ih je nekolicina razočarana njegovom igrom u prvih pola sata

"Nema smisla da igra ovu utakmicu"

Navijači Arsenala se pitaju zašto je Kolašinac danas među prvih 11

Edmir Škorić

Iako Arsenal igra u skoro kompletnom izmijenjenom sastavu, menadžer Unai Emery u prvih 11 protiv Blackpoola u meču FA kupa uvrstio je i Seada Kolašinca.

Bh. reprezentativac je zaigrao na lijevom beku uz Sokratisa i Lichsteinera te Jenkinsona u zadnjoj liniji, a u prvih 11 još su Ramsey, Elneny, Iwobi, Wilock, Maitland-Niles i Nketiah.

Dakle, većinu glavnih igrača je Emery poštedio danas, ali Kolašinac je tu, što je i zbunilo navijače ovog kluba.

"Idemo Arsenal. Dragi Bože, molim te zaštiti Kolašinca", jedan je od komentara Arsenalovih navijača na Twitteru.

"Zašto Kolašinac počinje ovu besmislenu utakmicu?", piše drugi, treći dodaje.

"Ne razumijem zašto Saka i Medley ne počinju i Kolašinac također ne bi trebao igrati".

"Kolašinac ne bi trebao igrati. Glavna komponenta kako igramo. Blackpoolovi igrači ne mogu uraditi ništa protiv naše odbrane", još jedan je u nizu komentara.

Ima i onih koji su nezadovoljni igrom Zmaja u prvih pola sata, mada gosti vode s 1:0 golom Willocka.

"Da li Kolašinac uopšte igra? Tihih 17 minuta od njega", "Kolašinac se ne priključujue napadu danas, inače koristi svaku priliku da ide naprijed", "Nisam ni shvatio da Kolašinac igra", komentari su na društvenoj mreži Twitter.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaboti janos
Pa uce ga da se vraca jer s te strane padaju golevi,ne,a i previse je rovit
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi