Navijači Arsenala vrijeđali Seada Kolašinca na Twitteru

Bez ikakvog povoda

Navijači Arsenala vrijeđali Seada Kolašinca na Twitteru

Endin Čaušević

Fudbaleri Arsenala danas su odigrali prijateljsku utakmicu protiv Bayerna koju su dobili nakon penala.

Od prve minute današnju utakmicu počeo je i bh. reprezentativac Sead Kolašinac koji je već u 42. minuti zatražio izmjenu. Kolašinac se nije osjećao dobro, a ustanovljeno je da ima problema sa zdravljem, odnosno da je pokupio virus zbog koje jednostavno nije mogao ni potrčati kako treba.

Jučer je zbog istog probleme trening propustio i Per Mertesacker. Ipak, očito je da navijači Arsenala nisu znali u čemu je problem, te zašto je novi igrač ovog kluba morao izaći iz igre. Oni su se na Twitteru obrušili na Kolašinca i poručili da je on sme*e i da ne zaslužuje da igra u Arsenalu.

Ironično je da su mnogi govorili kako Kolašinac ima problema sa viškom kilograma što je zaista smiješno znajući kako bh. fudbaler izgleda. No, nisu štedili našeg igrača užasnim komentarima, ali sigurno je da će promijeniti mišljenje kada saznaju pravi razlog njegovo ranog izlaska iz igre.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi