Navijači Aston Ville mislili da je Carlos novo pojačanje
Foto: EPA

Konfuzija nakon fotografije

Navijači Aston Ville mislili da je Carlos novo pojačanje

Endin Čaušević

Aston Villa se nije uspjela ekspresno vratiti u Premiership jer je ovaj klub ove sezone završio na 13. mjestu u Championshipu.

Poznati engleski klub je prošle sezone doživio velike promjene i na kraju je ispao u Championship. Iako su se navijači Aston Ville nadali da će se nakon jedne sezone u nižem rangu vratiti u Premiership na kraju se to nije desilo.

Međutim, čelnici Aston Ville uspjeli su šokirati navijače ovog kluba kada ih je posjetio legendarni Roberto Carlos. Brazilac je na poklon dobio dres Aston Ville s kojim se slikao nakon čega su navijači engleskog kluba pomislili da je nekadašnji igrač Real Madrida njihovo novo pojačanje.

Ovaj legenderni 44-godišnji lijevi bek svoju karijeru je završio prije pet godina, no očito da mnogi misle da još uvijek može igrati na visokom nivou. Kada je preuzeo dres Carlos se prisjetio 1996. godine kada je bio na korak da potpiše upravo za Aston Villu. No, nije mu bilo suđeno da zaigra u Premiershipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi