Navijači Barce znaju kojih pet igrača moraju napustiti klub što prije

Nisu zadovoljni njihovim igrama

Navijači Barce znaju kojih pet igrača moraju napustiti klub što prije

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone nisu baš na najbolji način otvorili novu sezonu u domaćem prvenstvu jer već četiri utakmice zaredom nisu ostvarili pobjedu.

Katalonski klub brani titulu prvaka Španije, ali nova sezona nije počela baš kako su očekivali, a rijetkost je da Barcelona četiri utakmice zaredom ne slavi barem jednu pobjedu. Navijači nisu zadovoljni igrom ekipe, a to se posebno odnosi na odbranu.

Gerard Pique je na velikim kritikama zbog svojih igara u posljednje vrijeme, a krivac je barem za četiri gola u ovoj sezoni La Lige. Zbog toga su navijači ovog tima odlučili napraviti anketu koje igrače Barcelona što prije treba prodati.

Na ovoj listi našlo se pet fudbalera, a bilo je i jedno veliko iznenađenje. Ono što je najviše iznenadilo javnost jeste da se na listi našao i Luis Suarez koji je već nekoliko sezona jedan od glavnih igrača. Pored njega navijači Barce misle da klub što prije treba prodati Thomasa Vermaelena, Gerarda Piquea, Denisa Suareza i Rafinhu. Da li će ih čelnici kluba poslušati ostaje da vidimo.

Top Komentari

ratip irats
Navijaci bolje kontaju, nego sto uprave misle. A sport je takav da nema proslosti, nego samo kako sada igras.
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi