Navijači Barcelone ljuti na Griezmanna zbog načina na koji je iskoristio odmor

Otputovao "preko bare"

Navijači Barcelone ljuti na Griezmanna zbog načina na koji je iskoristio odmor

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone danas su trebali igrati veliki derbi protiv Real Madrida, ali je utakmica odgođena zbog sigurnosne situacije u katalonskom gradu.

La Liga je bila primorana da odgodi El Clasico koji se danas trebao igrati na Camp Nou od 13 sati. Odlučeno je da će se veliki derbi ljutih rivala igrati 18. decembra u večernjem terminu što se nije svidjelo čelnicima La Lige.

Oni smatraju da se El Clasico treba igrati u dnevnom terminu zbog navijača u Aziji, te da će izgubiti veliki novac jer će meč biti odigran u večernjem terminu.

Zbog odgode meča fudbaleri Barcelone dobili su nekoliko dana odmora što će im sigurno dobro doći. U centru pažnje našao se Antoine Griezmann koji je odlučio otići na nešto dalji put što se baš nije svidjelo navijačima Barce.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, Griezmann je trenutno u New Yorku i sinoć je gledao okršaj Brooklyn Netsa i NY Knicksa. Navijačima Barce se nije svidjelo što je otišao na tako dalek put, te su poručili da je pametnije bilo da je odmarao kući s porodicom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
Eto baš treba navijače pitat šta da radi i gdje da putuje...kakvi botovi...
1 1
forza_juve
U slobodno vrijeme moze raditi sta hoce, sta treba sljedeci put pitati navijace kada treba ici u toalet
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi