12

Komentari (12)

Defensor81
Ko god voli ovaj savez sve mu se osušilo sem veša
Eno30
I ne treba niko da ide gledati. Finska sila boze sacuvaj sa igracem manje poderute na tvom terenu pred punim stadionom. Bruka i sramota. E sad neki krive Vicu trenera itd mozemo mi kriviti saveze kriviti sve oko saveza, ali ovaj poraz od Finske nije igrao savez vec nasi manikeni igraci
user1597698961
Dokaz ti je koliko ni njihovi mediji ne vjeruju sta su uspjeli napraviti ,toliko o nasem strucnjaku. Prethodna dva mefa ti ugra gojak i zaradis 4boda fino,i ti vadis gojaka iz prvih 11 a igra ti krunic koji za repku nije odigrao dobar mec ne pamtim, ne samo za reoku,nego i za milan,u zadnje vrijeme sto igra je sto su milanezi u povredama inace krunic prvog sastava milana ne bi vidio.. Gojak je morao igrati ovaj mec,jer je on vezni koji ce i osutati,pa prcic kad je usao imao dobar st,a cimirot hadziahmetovic i pjanic nijednu nisy sutnuli s distance, nmzes se usetst ekipama koji sr brane nazad s 5
user1612368054
Niko normalan neće ni otići,samo možda Lažne patriote fanatikosi i t da daju podršku vici,jer ovo nije državna repka nego vicina bagra.
Neko91
Uvijek je necija bagra, isto smo pisali i prije Vice za Begica, tako da je najmanje do Vice (iako ga ne podrzavam), predsjednik sam ne moze nista odluciti, ima tu puno “Vica” koji ne rade svoj posao. I da ode Vico doci ce opet neki drugi “Vico”. Treba mijenjati sve, pa ako ne bude islo opet mijenjati. Jednom cemo i mi potrefiti nekog da valja, a ako i ne pottefimo barem se nesto mijenja.
karlhajncbrazzzo
Znači opet je bila prevara od strane prodavača ulaznica. Prodavali su karte u paketu. :D Čudi me da nisu izmislili godišnji paket. Oni u još uvijek nemaju online kupovinu ulaznica, ispravite me ako griješim.
Thierry.Henry
Ma nema vise izgovora..nesposobni smo i haj zdravo...pa ne mpze petev uci i objasniti Civicu i pojedincima kako se igra..Pjanic kapa do poda ali brate svaka tekma za reprezentaciju ispod Prosjeka..kad god treba da zapnemo ,prevagnemp mi 0 ..mah..
user1597698961
Pa sto mu igra civic,ne samo sas nego inace,pa ja ruku u vatru sa je Amar Dedic iz u21 nenormalno bolji od njeg,i nazad i naprijed i s centarsutom i dribling i sve,a dedic moze igrati i desnog beka i lijevog
Arnel925
Pogriješio je skroz sa taktikom moram reci. Trebao je igrati kao i do sad 5-3-2. To je funkcionisalo dobro prošli put. Odbrana je čvrsta kad igra i Ahmedhodžić, Sanicanin i Hadzikadunic zajedno. Onda je mogao staviti Kolasinaca i Stevanovica na strane. Civic je kriv za dosta toga. Ne kontam odluku. Definitivno je jučerašnja utakmica trenerova greška. Trebao je igrati kao i do sad.
user1597698961
Bravoo,cak i ahmedhodzic jucer blijed jer je vise desno igrao a on je klasicni stoper,to je greska trenera,**** ga civic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.