Razočarenje navijača BiH je toliko da se ulaznice za meč s Ukrajinom dijele džaba

Nikom se ne ide u Zenicu

Razočarenje navijača BiH je toliko da se ulaznice za meč s Ukrajinom dijele džaba

Edmir Škorić

Mnogi navijači Bosne i Hercegovine neće otići u Zenicu u utorak na posljednji meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, iako posjeduju ulaznice.

Navijači su u paketu kupovali ulaznice za mečeve protiv Finske i Ukrajine, ali nakon jučerašnjeg poraza od Finaca (1:3), duel sa Ukrajincima postaje nevažan i puka formalnost, zbog čega mnodi odustaju od ideje da dođu u utorak navečer u Zenici.

Razočarani igrom Zmajeva, izgubljenim šansama za baraž, ni ne pomišljaju da dođu na utakmicu koja će iz naše perspektive izgledati kao prijateljska, iako će jasno Ukrajincima vrijediti zlata jer se bore za drugo mjesto i baraž.

Na internet sajtovima za prodaju mogu se naći ulaznice za duel BiH - Ukrajina po mizernim cijenama od 2 KM, a neki na društveni mmrežama uveliko dijele ranije nabavljene ulaznice za ovaj meč.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Nažalost, planovi su se promijenili, a da je barem bod osvojen sinoć, nema sumnje da bi zenički hram nogometa bio pun do posljednjeg mjesta i da bi se cijene ulaznica na crno kretale i do nekoliko stotina KM.

Ovako, interesa za praćenje utakmica reprezentacije BiH više nema, barem ne trenutno, a za nadati se da će u budućnosti Zmajevi pružati puno bolje partije i da ćemo se više veseliti odlasku na još neko veliko takmičenje nakon što smo prethodno 2014. godine igrali na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Top Komentari

Eno30
I ne treba niko da ide gledati. Finska sila boze sacuvaj sa igracem manje poderute na tvom terenu pred punim stadionom. Bruka i sramota. E sad neki krive Vicu trenera itd mozemo mi kriviti saveze kriviti sve oko saveza, ali ovaj poraz od Finske nije igrao savez vec nasi manikeni igraci
8 1
Arnel925
Pogriješio je skroz sa taktikom moram reci. Trebao je igrati kao i do sad 5-3-2. To je funkcionisalo dobro prošli put. Odbrana je čvrsta kad igra i Ahmedhodžić, Sanicanin i Hadzikadunic zajedno. Onda je mogao staviti Kolasinaca i Stevanovica na strane. Civic je kriv za dosta toga. Ne kontam odluku. Definitivno je jučerašnja utakmica trenerova greška. Trebao je igrati kao i do sad.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi