Cijena ljubavi prema Boci: Razvodi, auta za karte, otkazi...
Oni koji nisu pronašli način da doputuju u Madrid spektakularno su ispratili svoje miljenike na daleki put, dok su oni nešto uporniji i snalažljiviji nekako i sami došli do Madrida

Hiljade Argentinaca stižu u glavni grad Španije

Cijena ljubavi prema Boci: Razvodi, auta za karte, otkazi...

Iz već svima poznatih razloga revanš meč finala Copa Libertadoresa između River Platea i Boce Juniors još uvijek nije odigran.

Odgađan je veliki, finalni Superclasico nekoliko puta da bi konačno bio premješten iz Argentine u Španiju. Revanš meč finala Copa Libertadoresa će se tako odigrati u Madridu, na Santiago Bernabeu, a hiljade navijača argentinskih velikana su već stigle u glavni grad Španije.

Oni koji nisu pronašli način da doputuju u Madrid spektakularno su ispratili svoje miljenike na daleki put, dok su oni nešto uporniji i snalažljiviji nekako i sami došli do Madrida.

Jedan član španskog fan kluba Boce Juniors je u razgovoru za Marcu otkrio do kojih su granica spremni ići navijači ovog kluba kako bi pratili svoje miljenike.

"Poznajem ljude koji su se razveli zbog Boce. Pitanje je bilo: 'Ili Boca ili ja', a na kraju je bila Boca... Sada nam iz Argentine svakog dana stiže 300-400 ljudi. Neki su nam bukvalno nudili svoje automobile u zamjenu za avionske karte i ulaznice za utakmicu", istakao je pomenuti član fan cluba Boce, pa dodao:

"Mnogi su napustili svoje poslove da bi pratili Bocu, a neki su i dobili otkaze... Rečeno im je da ne mogu dobiti slobodne dane, ali su svejedno otišli... Puno je takvih priča, pojedinci su potrošli čitavu životnu ušteđevinu da dođu do Madrida i sada mole da spavaju u baštama kuća... To jednostavno ogromna strast. Kada odete na La Bomboneru tamo možete vidjeti ljude kojima je bukvalno ostalo nekoliko mjeseci života i koji žele posljednji put uživati u utakmici... Sada ćete sve to vidjeti u Madridu".

Top Komentari

velez mo
ONI NISU NENORMALNI ONI SAMO POKAZUJU LJUBAV PREMA SVOM KLUBU,SVAKA CAST,MI SMO DOSTA SLICNI NJIMA,SVE ZA VELEZ
14 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije