21

Komentari (21)

carcass_sa
Sestre mi ovo je ukrivo do boga:)))))))
E.Car
Prelijepo šta serete!!!! Ni metar šljake, to je smrt za igrati.
Sanin_Mostar
Daj boze da se izvucete za 4 5 godina,sta vam rade necete za 24 godine viditi PL ..
hacmu
Pravi, cisti, strastveni nogomet se igra jedino u ovakvim uslovima, bez kladionica, mafije, namjestaljki, novca... Ovdje ljudi dodju da od srca odrade svoje, bez opterećenja... Iskreno meni zanimljivije, nego gledati placenike koji se preseravaju, igraju se bogova... Nogomet vise nije nogomet... Fizicka spremnost i sabloni... Vic je umro davno sa bogom zvanim EURO!
Arnel925
Ljepota priroda. Krave pasu travu prije tekme. Sve ekologija. NK Ecological Čelik
Gagaara
stadion u boljem stanju nego mnogi stadioni u bih
COVID19
Ko nabije, ide po loptu. Robija na aparatima
IzgubljeniSlon
To im je prirodno stanište.
nekodaleko
Ti si debil prirodno
543216789
Prirodno si glup!
Armin29
još krava da kupe
nekodaleko
Da tebe zavezu i taman da pases
Ja bi preporucio da Celik ostane makar 3 sezone u kantonalnoj ligi da ne zuri da se vrati sto prije BH premijer ligu, jer ako Celik ostane 3 sezone u kantonalnoj ligi, za to vrijeme Celik ce se dobro finansijski i igrackim kadrom dobro stabilizirati, inace brz povratak Celika u BH premijer ligi, to bi znacilo da bi opet bilo problema koje Celik imao ranije.
spectron
Slažem se drug,samo što će biti tako da se klub vrati za 4-5 godina nazad u Premijer ligu :) Najbolje bi bilo proći ovu i 2.kantonalnu ligu i onda pola kroz 1.ligu fedracije napraviti dobar tim,stabilnost u svakom pogledu i onda izboriti plasman u najviši rang.Ali o tom po tom,sad se ide step by step,sve ispočetka.Pa ćemo vidjeti vremenom šta će da bude :) Volim te Čelik !!! :)
spectron
2.federalnu (greška)
RollingBlunt
Koliko je uprava kriva toliko su i navijaci, jer nemogice da sve ove godine niko od navijaca nije znao sta ae desava u klubu, pogotovo nemoguce jer je to Celik i Zenica gdje se sve zna .. godinama se kralo, pravili ugovori na stetu Celika, najvijaci jedino ato su radili je pravili fb proteste, pa onda pocne sezona i opet isto, nikad ste niste organizovali da odete dirketno u prostorije kluba, citava Zenica dise za Celikom, ne samo Zenica i okolica Zenice.. u svakom trenutku vas moze biti 5000 minimalno .. udjete u prostorije i otjerate ****a .. protesti ispred stadipma svaki dan, nema ulaska upravi, bilo je nacina razmih, ali svake nobe sezone mazali su vam oci novim stvarima, tako da ima i navijacke greske dosta sto niste uzeli stvari u svoje ruke kad ste trebali
Medo-Brundo
Stadion ili teren?
Dino69
Na ovakvim terenima je najljepse igrat,a ovo je kako znam kantonalna liga gdje se igra vise po blatu nego po travi tako da super teren
Armin29
tu im je i mjesto
Zikazaza07
Gdje tebi mjesto ni sam neznaš neznalico
user1591984448
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.