Navijači Celtica odahnuli: U posljednji čas saznali da će moći pratiti meč u Zenici

Bit će prenos za vlasnike sezonskih ulaznica

Navijači Celtica odahnuli: U posljednji čas saznali da će moći pratiti meč u Zenici

E. Škorić

Škotski velikan Celtic u četvrtak gostuje na Bilinom polju u Zenici, gdje će pokušati da opravda ulogu favorita i izbori grupnu fazu Evorpske lige.

Duel u zeničkom hramu nogometa igrat će se, dakako, iza zatvorenih vrata zbog pandemije koronavirusa, ali Celtic će svejedno imati svoje vjerne navijače iza sebe - putem malih ekrana. I to je čak bilo upitno, ali sada je stigla potvrda iz Celtica da će navijači tog kluba imati mogućnost da uživo prate duel.

Oni neće biti smješteni na tribinama, nego će iz svojih domova pratiti meč putem aplikacije. Bilo je bojazni kod navijača Celtica da se sama utakmica neće emitirati, ali klub će je prikazivati na svom servisu Pass to Paradise.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Bit će dostupan vlasnicima sezonskih ulaznica. Ovo će biti jedini način za navijače Celtica da gledaju meč, jer on neće biti emitovan ni na jednoj drugoj teleeviziji u Velikoj Britaniji.

Premier Sports, koji je emitovao posljednju pobjedu Celtica nad Rigom u trećem pretkolu, potvrdio je da će umjesto meča u Zenici biti prikazan okršaj Spursa s Maccabi Haifom. BT Sports, koji u Britaniji ima prava na prenose utakmica kvalifikacija Lige prvaka i Evorpske lige, također nije planirao prenositi Celtic u Zenici.

Top Komentari

Asprilla
Toliko o atrakciji naših klubova.
2 5
Tas14
Malo pišite o našem klubu, i ko ce prenositi za nas utakmice
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi