Navijači Chelseaja priredili spektakularan doček za Lamparda

Vratio se kući

Navijači Chelseaja priredili spektakularan doček za Lamparda

Endin Čaušević

Fudbaleri Chelseaja i Derbyja igraju trenutno na Stamford Bridgeu utakmicu osmine finala Carabao Kupa.

U prvom poluvremenu gledatelji su mogli vidjeti fantastičnu utakmicu i čak pet golova, a na pauzu se otišlo kod rezultata 3:0 za domaće. Ipak, meč na Stamford Bridgeu je u znaku trenera Derbyja, Franka Lamparda, koji se vratio na stadion gdje je proveo najbolje dane igračke karijere.

Navijači Chelseaja sigurno nikada neće zaboraviti ono što je Lampard uradio za ovaj klub i sigurno da je jedan od najboljih igrača koji je igrao u dresu Plavaca. Zbog toga su za Lamparda navijači Chelseaja večeras priredili dobrodošlicu koju sigurno neće zaboraviti.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bayern Munchen
Kakav je to bilo tim Celsia sa Lampardom,Balakom,Esienom,Maludom,Kaluom,Drogbom...
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi