Lampard: Mislim da se Hazard uplašio moje ekipe

Legendarni Frank se našalio

Lampard: Mislim da se Hazard uplašio moje ekipe

Menadžer Derby Countyja Frank Lampard našalio se pred sutrašnji meč 1/8 finala Carabao Kupa koji će njegov tim igrati protiv Chelseaja.

Lampard će se, nakon nekog vremena, ponovo vratiti na Stamford Bridge na kojem je proveo 13 sezona kao fudbaler, a nema sumnje da će ga svi navijači srdačno dočekati.

Izgleda da je Lampard dobro raspoložen pred duel sa Chelseajem, što se vidi po izjavi o Hazardu koju je dan uoči velike utakmice.

"Po trenutnoj formi, mislim da je on najbolji igrač na svijetu. Naravno, to se uvijek može promijeniti, ali obožavam da ga gledam. On je sada na svom vrhuncu", započeo je Lampard u ozbiljnom tonu, te potom dodao:

"Vidio sam da je propustio prošlu utakmicu... Nadam se da mu je potrebno još odmora. Mislim da je uplašen jer će igrati protiv moje ekipe".

Meč Chelseaja i Derbyja igra se sutra na Stamford Bridgeu s početkom u 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti