Navijači Dinamo Bukurešta više osramotili Steauu nego City

Izveli prevaru za sva vremena

Navijači Dinamo Bukurešta više osramotili Steauu nego City

Fudbaleri Steaue danas su poraženi na domaćem terenu od Manchester Cityja sa visokih 5:0, ali to nije ono što nakon ove noći najviše boli njihove navijače.

Oni su, naime, doživjeli i poraz na tribinama i to od navijača gradskog rivala, Dinama. Navijači Dinama su se ponudili da svojim kolegama pomognu oko koreografije za ovaj meč te su se pojavili na tribinama kako bi podržali rivalski klub.

Ipak, kada je koreografija postavljena na početku meča, bilo je jasno da navijači Dinama nisu došli kako bi pomogli, nego prevarili gradskog rivala. Na koreografiji je pisalo 'Doar Dinamo Bucuresti', a u prevodu to znači 'Samo Dinamo Bucuresti'.

Ovo će se sigurno pamtiti dugo vremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi