Navijači ga tjeraju, a on poručio: Sretan sam ovdje...

Ivanović ne želi otići

Navijači ga tjeraju, a on poručio: Sretan sam ovdje...

Midhat Šljivak

Branislav Ivanović ove sezone igra najlošiji fudbal od dolaska u Chelsea.

Plavci se dosta muče i trenutno su u donjem dijelu tabele, a Ivanović je od navijača londonskog tima okarakterisan kao glavni krivac za loše rezultate.

Iako navijači Chelseaja traže njegov odlazak, Ivanović ističe da je sretan na Stamford Bridgeu.

"Iskreno, presretan sam ovdje. Dajem sve od sebe, iako znam da nisam dobro ušao u sezoni. Ipak, vratio sam se i nadam se da će i tim konačno proigrati", rekao je Ivanović.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 31-godišnji fudbaler se često povezuje s odlaskom iz Chelseaja, a kao nova destinacija se spominjao minhenski Bayern.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.