Igrači Željezničara stali pred navijače

Nakon meča u Posušju

Igrači Željezničara stali pred navijače

M. Šljivak

Željezničar je danas poražen u Posušju sa 2:0.

Jako lošu utakmicu odigrali su gosti i na kraju su poraženi u ovom duelu.

Imao je Željezničar i podršku sa tribina u ovom meču. Nakon njegovog završetka igrači su otišli pred navijače.

Mirno su igrači tima sa Grbavice stali ispred njih, a navijači sarajevskog tima žestoko su navijali.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon 14 odigranih kola Željezničar je sedmi sa 18 bodova, a u narednom kolu ih čeka novi veliki izazov jer na Grbavicu stiže lider Zrinjski.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1619288209
Šta mirno stali....trebalo redom našamarati pa da (konačno) svate čiji dres i grb nose...može se "desiti loš dan", ali se nesmije nezalagati se i neboriti...ma jbt. Čovjek se upita ima li smisla gubiti živce na neke koji misle da znaju igrati lopte...pa ako nemaš kvalitet (a nemaš) onda gini na terenu pi**a ti materina....!ŽELJO FOREVER...!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi